Polis Özel Harekat başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Özel Harekat başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Özel Harekat başvurularının sonuçları heyecanla bekleniyor.

14 Kasım'da sona eren PÖH için 200 binden fazla başvuru yapıldı. Polis Özel Harekat için 10 bin alım yapılacak. Peki Polis Özel Harekat başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

14 Kasım itibari ile sona eren Polis Özel Harekat başvurularının sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvuru sonuçlarına göre adaylar fiziki yeterlilik ve mülakat sınavına girecekler. Peki Polis Özel Harekat başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

19.Dönem Polis Meslek eğitim Merkezlerine, Özel harekat birimlerinde polis memuru olarak yetiştirilmek üzere 10.000 (on bin) erkek aday asıl olarak alınacaktır.

Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları, o yıl belirlenen kontenjanın dışında tutulurlar.

POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavında başarılı olmaları şarttır.

Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi yetiştirmek üzere 28 yaşından gün almamış ve en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacak.

POLİS ÖZEL HAREKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

14 Kasım'da sona eren Polis Özel Harekat başvurularının sonuçları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sonuçlar açıklandığında www.pa.edu.tr'den e-devlet şifresi ile sorgulama yapabileceksiniz..

Adaylar fiziki yeterlilik sınavı ve mülakat sınavına tabi tutulacak. Sınavların tarihleri henüz netleşmedi.