Poçanoğlu Yaz Kampındaki öğrencilerle buluştu

Poçanoğlu Yaz Kampındaki öğrencilerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi GENÇ KOMEK Yaz Okulu’na katılan öğrencilere yönelik Kent Ormanı’nda düzenlenen yaz kampına katılan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, öğrencilerle sohbet etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi GENÇ KOMEK Yaz Okulu’na katılan öğrencilere yönelik Kent Ormanı’nda düzenlenen yaz kampına katılan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, öğrencilerle sohbet etti. Poçanoğlu, Peygamber Efendimiz’in çocukların camilere gelmesini teşvik ettiğini, mescitlerde çocukların sesinin yankılanmasını istediğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi GENÇ KOMEK Yaz Okulu’ndaki öğrencilere yönelik düzenlediği Kent Ormanı’na kurulan yaz kampında hem eğlenen hem de öğrenen çocuklara buluşmaları da düzenleniyor. Yaz kampındaki öğrencilerle buluşan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Peygamber Efendimizin çocuklara, namaza ve aileye olan bakışı hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Cami ve mescitlerde çocukların olmasının önemine vurgu yapan Poçanoğlu, “Dinimizin Yahudilik ve Hıristiyanlıktan farkı cami ile mescitlerdeki çocuk sesleridir. Peygamber Efendimiz, özellikle çocukların camilere gelmesini teşvik etmiş, mescitlerde çocukların sesinin yankılanmasını istemiştir. Peygamber Efendimizin mescidinde namaz esnasında küçük çocukların sesi hiç eksik olmazdı. Zaten biz, küçük çocuklarımızla, annelerimizle, babalarımızla ve dedelerimizle hep beraber bir milletiz ve ümmetiz” dedi.

pocanoglu-yaz-kampindaki--1.jpg

ÇOCUKLAR KAMPTAN ÇOK MEMNUN

 Konya Büyükşehir Belediyesi GENÇ KOMEK Yaz Okulu Kent Ormanı’ndaki kampa katılan çocuklar da çok mutlu olduklarını belirterek, kamp boyunca hem eğlendiklerini hem de birçok konuda bilgi sahibi olduklarını dile getirdiler. Programa katılan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ercan Uslu, Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu da öğrencilerle sohbet etti.

pocanoglu-yaz-kampindaki--3.jpg

DOĞA İLE İÇ İÇE HEM OYUN HEM DE EĞİTİM KAMPI GENÇ KOMEK

Yaz Okulu’nda Dinimiz Değerlerimiz, Spor ve Sanat dallarında eğitimlere katılan öğrenciler, Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı’nda kurulan kamptaki eğlenceli oyun parkurlarının da tadını çıkarıyor. Çocuklar, eğitmenler eşliğinde survivor parkuru, balonla bardak taşıma, çember taşıma, halat çekme, hulalop oyunu, sandalye kapmaca, çuval yarışı, tabu ve mantar toplama gibi çeşitli oyunlar oynuyor. Çocuklar dinlenme zamanlarında ise siyer, Hadis-i Şerif, değerlerimiz ve adab-ı muaşeretle ilgili de küçük yarışmalarla bilgilerini pekiştiriyor.

Etiketler :