Plevnespor'un küme düşmesi

Plevnespor'un küme düşmesi

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Işkın: "Başarısız olduğumuz için üzgünüz ama başarısızlığa kılıf aramanın anlamı yok"

 TOKAT (AA) - Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nden 2. Lig'e düştükleri için üzgün olduklarını belirterek, "Başarısız olduğumuz için üzgünüz ama başarısızlığa kılıf aramanın anlamı yok" dedi.

Işkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün çabalarına rağmen lige tutunamadıklarını belirtti. Küme düşmelerinde birçok sebebin etkili olduğunu ifade eden Işkın, "Son dönemde Serdar ve Gaiton'un yaşadığı sakatlıklar, takımı olumsuz etkiledi. Sakatlıklar nedeniyle bazı voleybolcularımızın takım içindeki pozisyonlarında değişiklik yaptık. Oyuncularımız her şeye rağmen ellerinden geleni yaptı ama olmadı" diye konuştu.

Takımın antrenörü Ünsal Kırıcı'yı eleştiren Işkın, şunları söyledi:

"Ünsal hocanın, ligden düşmemizden sonra 'dar bütçeli' bir takım olduğumuzu vurgulayarak küme düşmemizde bu durum etkiliymiş gibi açıklama yapmasını kabul etmiyorum. Hiçbir oyuncumuzun bizden alacağı yok, aksine her galibiyetten sonra voleybolcularımıza 'moral olsun' diye prim verdik. Takımımızda 3 yabancı voleybolcu var. Çankaya Belediyesi ANKA takımında hiç yabancı oyuncu yok ama baraj maçlarında onlara mağlup olduk ayrıca dar bütçeliysek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni nasıl yendik? Başarısız olduğumuz için üzgünüz ama başarısızlığa kılıf aramanın anlamı yok. Ünsal hoca, takım için elinden geleni yaptı belki ama takımda bir türlü birlik sağlayamadı."

Işkın, gelecek sezon daha çok çalışarak Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'ne yeniden çıkmayı hedeflediklerini ifade etti. 

Kaynak:Haber Kaynağı