PKK'nın katlettiği anne ve bebeğin ailesine taziyeler sürüyor

PKK'nın katlettiği anne ve bebeğin ailesine taziyeler sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 11 aylık bebeği ile şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya'nın Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor- Şarkışla Beledi

SİVAS (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya'nın Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki ailesi, taziyeleri kabul ediyor.

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Başkan Yardımcısı Halis Lektemur, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Öksüm, belediye meclis üyeleri, ailenin yakınları, komşuları ve ilçe sakinleri, dün toprağa verilen Nurcan ve bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'nın İstiklal Mahallesi Bahar Sokak'taki babaevinde kurulan taziye çadırını ziyaret ederek, aileye taziyelerini iletti.

Başkan Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörü lanetledi.

Oğuz, "İki canımızı toprağa verdik, çok üzüntülüyüz, milletimizin başı sağ olsun. Peygamber öldükten sonra elbette hepimiz öleceğiz. Buna hiç şüphemiz yok ama ölümün terör eliyle gelmesi ebetteki bizi derinden üzdü. İki can, tabi bugüne kadar teröre çok can gitti, bu yolda şehit olan bütün kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Vatan, bayrak millet yolunda ölmenin herkesin arzusu olduğunu dile getiren Oğuz, "Bu arzuya ulaşan kardeşlerimize ne mutlu. Bizim önderimiz cennette elbette ama karşıdaki bebek katilleri elbette cehennemi boylayacaklar. Buna inanıyoruz. Bebek katilleri, bu devletin sarsılmaz ve yıkılmaz olduğunu iyi biliyorlar." ifadelerini kullandı.

Başkan Oğuz, şunları kaydetti:

"Teröristler o kadar korkunun içerisinde ki artık sivil insanımızı ve bebekleri katlediyorlar. Bizim insanımız da elinde silahı olmadan terör ortamında kahramanca ve cesurca gezebiliyor. Dolayısıyla teröristler bu yolda bizim insanımızı yıldıramayacak ve başarılı olamayacaklar, bizi bölemeyecekler bizi parçalayamayacaklar. Elbetteki bu yolda canlar gidiyor ama vatan ilelebet payidar kalacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :