PKK'lı sözde gazetecilerden kirli oyun

PKK'lı sözde gazetecilerden kirli oyun

PKK'nın medya yapılanması operasyon bölgelerine gazeteci görüntüsünde girerek polis ve askerin yakın plan görüntülerini çekip terör örgütüne servis ettikleri ortaya çıktı.

PKK'nın ise fotoğraflarla birlikte kimlik ve adres bilgilerine ulaştığı polis ve askerleri kalleşçe ya evinden sivil bir şekilde çıkarken ya da uyurken şehit ediyor.

AK Partinin başlattığı çözüm süreciyle devam eden çatışmazlık ortamı 11 Temmuz KCK açıklamasıyla sona erdirildi.. 14 Temmuz'da PKK'nın sözde yöneticilerinden Bese Hozat açıkça savaş çağrısı yapmıştı.

Terör örgütü polise ve askere karşı başlattığı suikastlerle fiilen ve resmen çatışmasızlık ortamını sona erdirdi ve terör eylemlerine başladı.

PKK TERÖR ÖRGÜTÜ SUİKAST DÜZENLEYECEĞİ POLİS VE ASKERLERİ NASIL BELİRLİYOR?

Peki PKK terör örgütü suikast yapacağı polis ve askerleri nasıl belirliyor?

Bilindiği üzere terör örgütü kendisine bağlı olarak çalışan bir medya kurdu. DİHA, ANF, Mednuçe TV, ÖzgürGün Tv bunlardan birkaçı.

Terör Örgütü'ne karşı operasyonlar sürerken, operasyon bölgesine giren sözde basın mensupları kameralar ve fotoğraf makinalarıyla operasyonda aktif olarak görev yapan güvenlik güçlerinin görüntülerini yakın plandan çekiyorlar.

ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARDAN HEDEF LİSTESİ OLUŞTURULUYOR

Daha sonra bu görüntüler terör örgütüne teslim ediliyor, PKK terör örgütü kendisine bağlı olarak çalışan sözde basın mensuplarının elde ettiği görüntüler üzerinden kendisine bir hedef listesi oluşturuyor.

Hedef listesi oluşturulurken görüntülerdeki polis ya da askerlerin isimleri, ev adresleri, eşlerinin ve çocuklarının bilgileri de PKK'nın şehir yapılanması KCK tarafından not ediliyor.

Daha sonra hedef listesi iki kategoriye ayrılıyor;

KALLEŞÇE SALDIRIYORLAR

Bu listedeki polis ve askerler günlerce takip edilip zayıf bir anlarında örneğin uyurken, sabah evinden çıkıp arabasına binerken PKK terör örgütü tarafından şehit ediliyor ya da ağır yaralanıyorlar.

Sosyal medyada hedef alınacakların listesi hazırlanıyor.

Bu listede olan polis ve askerlerin görüntüleri de PKK'ya bağlı sosyal medya hesaplarından yayılıp hedef haline getiriliyorlar.

DÜN DİYARBAKIR SİLVAN'DA YAŞANANLARIN DETAYLARI

Polis güçleri Silvan'da terör örgütüne karşı operasyon yaparken, operasyon bölgesine PKK'nın medya kurumlarından olan DİHA ve ÖzgürGün TV kameraman ve muhabirleri gelmişti.

   ALMAN VEKİL GİZLİ BELGELERİ PKK'YA SIZDIRMIŞ

Polis mensupları terör örgütü sempatizanları olduğunu bildikleri DİHA muhabir-kameramanı Serhat Yüce ve ÖzgürGün TV muhabir-kameramanı Murat Demir'i bölgeden uzaklaştırmak istedi, çekim yapmamaları konusunda uyarılmalarına rağmen iki terör örgütü sempatizanı sözde gazeteci güvenlik güçlerinin görüntülerini çekmeye devam etti.

Daha sonra PKK terör örgütüne çalışan bu sözde gazeteciler göz altına alındı.

1444051081628-(1).jpg

1444051081628-(1).jpg1444051166299-(1).jpg

kanalahaber