Pjanic'ten, Bosna Hersek'teki Juventus Futbol Akademisine ziyaret

Pjanic'ten, Bosna Hersek'teki Juventus Futbol Akademisine ziyaret

- Juventus'un Bosna Hersekli futbolcusu Pjanic:- "Futbolu seviyorsanız, bu sporda başarıya ulaşacağınıza, hiç kimsenin sizden daha iyi olmadığına ve her şeyin sizin elinizde olduğuna inanmalısınız"


SARAYBOSNA (AA) - İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un Bosna Hersekli futbolcusu Miralem Pjanic, ülkesindeki Juventus Futbol Akademisi'ni ziyaret etti.

Pjanic, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Cebelitarık'ı konuk edecekleri karşılaşma için geldiği başkent Saraybosna'da akademi öğrencileri ile bir araya geldi.

Futbolculuğa giden yolun uzun olduğunu ve bu uğurda her şeyden önce kişinin kendisine inanması gerektiğini vurgulayan 26 yaşındaki oyuncu, "Futbolu seviyorsanız, bu sporda başarıya ulaşacağınıza, hiç kimsenin sizden daha iyi olmadığına ve her şeyin sizin elinizde olduğuna inanmalısınız." dedi.

Pjanic, hayatta her şeyin mümkün olduğunu belirterek, "Eğer bunları başarırsanız, dünyanın en büyük statlarında ve kulüplerinde oynama şansınız olacaktır." diye konuştu.

Bosna Hersek'in 25 Mart Cumartesi günü Cebelitarık'ı konuk edeceği karşılaşma hakkında da görüşlerini aktaran Pjanic, "Maçın favorisi biziz. Kendi evimizde oynuyoruz ve kazanmak zorundayız. Cebelitarık'ı ciddiye almalı ve akıllı oynamalıyız." ifadelerini kullandı.

Yapılan ziyaret sonunda, akademideki çocuklar ve aileleri, Pjanic ile fotoğraf çektirerek, oyuncuya forma ve futbol topu imzalattı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :