Piserro Konya’da

Piserro Konya’da

Ereğli’de yaklaşık 10 yıldır Selçuklu Konfeksiyon bünyesinde bay ve bayan giyim sektöründe hizmet veren Özgür Averi, Piserro markası ile 4. şubesini Konya’da açtı.

Ereğli’de yaklaşık 10 yıldır Selçuklu Konfeksiyon bünyesinde bay ve bayan giyim sektöründe hizmet veren Özgür Averi, Piserro markası ile 4. şubesini Konya’da açtı.

piserro-konya’da-(1).jpg

Geleneksel olarak 4 mağazasının açılışını yapan Özgür Averi, Ereğli’den Konya’ya açılarak sektörde marka haline geldi. Pisorre Erkek Giyim Mağazasının Konya’da yapılan açılışına AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, SGK Konya İl Müdürü Murat Yavuz, İş-Kur Konya İl Müdürü Emrah Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ereğli İlçe Müdürü Osman Tezcan, Piserro Atlas Giyim A.Ş.Yönetim Kurlu Başkanı Uğur Kısakürek, Piserro Türkiye ve Yurtdışı Koordinatörü Ali Peker, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış programında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez; “Çalışkanlığı ile tanıdığımız sevgili kardeşimiz Özgür Averi’nin Ereğli’den Konya’ya büyüyerek açılması mutluluk verici bir olay Kardeşimiz Özgür Averi’ye yeni mağazasının hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.  Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise konuşmasında, "İş yeri sahibi arkadaşımız çekirdekten yetişerek dişi ve tırnaklarıyla buraya gelmiş biri.  Şuan itibariyle Ereğli’de üç, Konya ile birlikte dördüncü mağazasını açması bizleri mutlu ediyor. Özellikle Konya gibi kadim bir şehrimizde Ereğlili bir hemşerimizin olması da bizi mutlu ediyor. Ereğli ve Konya bir bütündür" şeklinde konuştu. 10 yıl önce 40 metrekarelik mütevazı bir dükkânda bu işe başlayan Özgür Averi, 3. Yılında öz sermayesini yatırıma dönüştürerek mağazasını 140 metrekareye çıkardı. Ardından profesyonel satış teknikleri kullanan ve yetiştirdiği satış temsilcilerine düzenli eğitimler vererek gücüne güç katan Averi, 4. Mağazasını Nalçacı Caddesinde Piserro mağazasını açarak müşterilerinin karşısına çıktı. Konya’da Piserro giyim mağazasının açmanın v e Konyalılara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ferit Hepokur-Memleket 

piserro-konya’da-(3).jpg