Pırlantalar ayağınıza geliyor

Pırlantalar ayağınıza geliyor

İş yoğunluğu nedeniyle alışverişe çıkamayan insanlara kolaylık sağladıklarını belirten Yasin Oğuztürk, “Konya’da ilk defa bir telefonla pırlanta hizmeti ayağınıza geliyor” dedi.

Konya’da pırlantacılıkla uğraşan Yasin Oğuztürk, müşterilerin ev, işyeri, ofis gibi yerlerine giderek pırlanta yüzükler satıyor. Telefonla hizmet veren Oğuztürk, arayanların verdiği adrese giderek pırlantaları önünüze seriyor.

“VIP HİZMET VERİYORUZ”

Konya’da böyle bir hizmetin daha önce olmadığını aktaran Oğuztürk, “ İlk önce Konya’da böyle bir hizmetin olması gerektiğini düşündük. Diğer büyük illerde bu tarz hizmetlerin olduğunu gördük ve Konya halkına bizde böyle bir hizmeti sunabileceğimizi düşündük. Bu kapsamda çalışmalarımızı başlattık. Şu anda VIP hizmet kapsamında, Konya’da iş yoğunluğu nedeniyle vakti olmayanlara böyle bir hizmet getiriyoruz. Bizlere vakitlerini ayırıp telefon ettikleri zaman evlerine, ofislerine, iş yerlerine gidip ziyaret ediyoruz, ürünleri gösteriyoruz” dedi

“KALİTELİ TAŞ BULUNDURUYORUZ”

Birçok yere satış yaptıklarını anlatan Oğuztürk, taşların kalitesiyle bir çok müşterinin güvenini kazanmış durumda. İnsanlara verdiği güven ve samimiyetle ön plana çıkan Oğuztürk, isteyen herkesin ayağına pırlantaları getireceğini ifade ediyor. Açıklamalarına devam eden Oğuztürk, pırlantaların kalitesini anlattı, “5 taş pırlanta, 3 taş pırlanta, tek taş pırlanta özel elmas koleksiyonlarımızı bizleri davet edenlerin ayağına getiriyoruz. Bu şekilde uygulamamıza devam etmeyi düşünüyoruz. Şu anda çok fazla mesai yapıyoruz. İnsanlar alışverişe çok fazla vakit ayıramadıkları için bu uygulama gayet pratik geliyor. Alışveriş merkezlerinden herkes sıkılmış durumda. Biz bu durumu biraz daha geliştirerek insanların kendini özel hissetmesini de sağlıyoruz. Özel sipariş alarak müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz. İstediğiniz taşı istediğiniz monitöre mıhlama yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“GIA SERTİFİKASIYLA HİZMET VERİYORUZ”

 Pırlantaların kalitesi hakkında bilgi veren Oğuztürk, “ pırlanta çok farklı bir taş. Alfabetik sırada ‘D’ harfinden (Daymound)  en fazla parlak taş başlayıp ‘Z’ harfine kadar bu ürünün berraklık kodları var. ‘D’ kodlu taşlar en parlak ve en kaliteli taş oluyor. içerisindeki doğanın bırakmış olduğu küçük lekelere ‘V’ , ‘VS’ gibi kodlar vardır. En çok piyasada kabul gören taşlar ‘G’ ve ‘H’ renkleridir. Biz bunu ‘D’den başlattık ‘Y’e kadar elimizdeki taşlarla hizmet veriyoruz. en iyi taşı en iyi kalitede sunmaya gayret gösteriyoruz. Yaptıkları işin belgeli olduğunun altını çizen Oğuztürk, “ belgelerimiz ve her türlü yasal haklarımızla bu işi yapıyoruz. Sertifika olarak da ‘GIA Sertifikasıyla’ en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Dünyanın neresine giderseniz gidin, bu sertifikanın geçerliliği vardır” ifadelerine yer verdi. Sami Gediz- Memleket