Pınarbaşı’nda asfalt çalışmaları

Pınarbaşı’nda asfalt çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pınarbaşı Mahallesi’nde asfalt çalışmalarına başladı.

Muammer Tolasalı 3 Nolu Sağlık Ocağı önünden başlayan ve Pınarbaşı Mahallesi’ni kapsayan bin 900 metrelik yolun eski asfaltı freze ile kazınarak sıcak asfalt serimine hazırlandı.

Seydişehir halkının kullandığı ana arter caddelerinin sıcak asfalt seriminde sona gelindiğini ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asfalt çalışmalarının ara sokaklarda devam edeceğini kaydetti. Asfalt sezonuna hızlı başladıklarını kaydeden Başkan Tutal, “Ana arterlerimizden olan Muammer Tolasalı 3 Nolu Sağlık Ocağı önünde başlayan ve Pınarbaşı Mahallesi’ni kapsayan bin 900 metrelik yolun önceden yapılmış asfaltını freze ile kazıyarak asfalt serimine hazırladık. İnşallah bu yolumuzu da tamamladıktan sonra ana arterlerimizi bitirmiş oluyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ana arter caddelerinin asfaltlama çalışmalarını tamamladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Tutal, “Pınarbaşı Mahallemizde bulunan ve çok yoğun kullanılan bin 900 metrelik yolumuzun sıcak asfalt serimini de tamamladıktan sonra ara sokaklarımızda asfalt serimine başlayacağız” şeklinde konuştu.