Pınar Karşıyaka, haftayı kayıpsız kapattı

Pınar Karşıyaka, haftayı kayıpsız kapattı

- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne mağlubiyetle başlayan Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'un ardından Trabzonspor Medical Park'ı da mağlup etti


İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonuna Banvit yenilgisiyle başlayan Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'un ardından Trabzonspor Medical Park'ı da mağlup etti.

İzmir'de ağırladığı rakibi karşısında özellikle 3. periyotta etkili bir oyun sergileyen yeşil-kırmızılı ekip, rakibini 74-59 yendi. Üçüncü haftada 2. galibiyetini alan Pınar Karşıyaka, iç sahada 2. maçında ilk galibiyetine ulaştı.

İzmir temsilcisinde 20 sayı ile oynayan Kevin Dillard, 18 sayıya ulaşan DaJuan Summers ile 16 sayılık performansıyla Joshua Owens takımlarının galibiyetine katkı sağladı.

Kadrodaki 12 oyuncunun da forma şansı bulduğu yeşil-kırmızılı ekipte genç Alp Karahan ile Görkem Doğan bu sezon ilk kez mücadele etti.

Pınar Karşıyaka, galibiyetle başladığı FIBA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu ikinci maçında 25 Ekim Salı günü İtalya'da Umana Reyer ile karşılaşacak. İzmir temsilcisi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde ise 30 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :