PERDER'de Ali Kaya güven tazeledi...

PERDER'de Ali Kaya güven tazeledi...

Konya Perakendeciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ali Kaya, yeniden güven tazeledi.

Konya Perakendeciler Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu, Hilton Garden’da yapıldı. Perakende sektörünü bir araya getiren genel kurulda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Genel kurulda bir konuşma yapan Konya PERDER Başkanı Ali Kaya, Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı olan Konya PERDER’in üyeleri, üreticileri ve tedarikçileri ile birlik ve beraberlik içinde Konya’ya ve bölgeye sahip çıktığını belirtti.

Dernek olarak bugüne kadar ses getiren organizasyonlara imza attıklarını ifade eden Kaya, “Gerek sivil toplum kuruluşları arasında gerekse de Türkiye Perakendeciler Federasyonu bünyesinde Konya PERDER’in hep ayrı bir yeri olmuştur. Bizler, hayata geçirdiğimiz projelerle sivil toplumun ve derneğimizin sesini tüm Türkiye’ye duyurduk. Dernek üyelerimiz toplamda 155 mağaza ve 2 bin 500 çalışan ile hem bölge hem de Türkiye ekonomisine çok ciddi katma değer sağlamaktadırlar. Sektörümüz, istihdam konusunda da ilk sıralarda yer almaktadır” dedi.

Türkiye genelinde yerel perakendenin gücü ortalama yüzde 30 artarken, Konya’da bu oranın yüzde 35 şeklinde gerçekleştiğini ifade eden Kaya, bunun da Konyalı yerel markaların gücünü en iyi şekilde gösterdiğini kaydetti.

Konya Perder'e bağlı üye sayısı ile üyelerin işlettiği mağaza sayısının giderek arttığını belirten Başkan Kaya, "Amacımız halkımıza en iyi ve kaliteli hizmeti vermektir. Konya'mızın markaları sundukları hizmetlerle örnek olmakta, halkımız da bize sahip çıkmaktadır. Bizler şehrimizden kazandığımızı yine şehrimize yatırım olarak döndürmekteyiz" şeklinde konuştu.

Tek liste halinde girilen genel kurulda Ali Kaya yeniden Konya PERDER başkanlığına seçildi.

 

Yönetim Kurulu

1- Ali Kaya

2- Habib Güngör

3- Durmuş Ali Genç

4- Bayram Altuner

5- Abdurrahman Akça