Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Afyonlu Uzman Çavuş Abdullah Aksoy GATA'ya sevk edildi

Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Afyonlu Uzman Çavuş Abdullah Aksoy GATA'ya sevk edildi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan Afyonkarahisarlı asker Uzman Çavuş Abdullah Aksoy'un GATA'ya sevk edildiği öğrenildi

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada Afyonkarahisarlı Piyade Uzman Çavuş Abdullah Aksoy yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bugün saat 08.10 sularında teröristlerle çıkan çatışmada Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Ahmetpaşa kasabası nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Abdullah Aksoy yaralandı. Yaralı asker, Hakkari'de yapılan ilk müdahale sonrası GATA'ya sevk edildi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, "Askerimizin yaralandığı haberini alır almaz ailesi ile iletişime geçtik. Babası Metin Aksoy öğleden sonra Ankara GATA'ya gitti. Kardeşimiz tez zamanda tedavilerini tamamlayıp memleketimize dönecektir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.