Pema Koleji başarıya devam ediyor

Pema Koleji başarıya devam ediyor

Kurulduğu yıldan bu yana her yıl Türkiye birincileri çıkaran PEMA Eğitim Kurumları, bu yıl da geleneği bozmadı, 2019 LGS'de de 3 Türkiye l .si çıkardı.

PEMA Koleji Ortaokulu öğrencilerinden Rukiye Bilge Ercan, Meryem Ece Kurşunlu ve Ela Çevik bütün soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye l.si oldu. PEMA Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cahit Koç bu başarıda emeği olan yönetim kuruluna, idarecilerine, öğretmenlerine ve kendilerine ilk günden itibaren güvenen tüm velilerine teşekkür etti. Sonuçların ülkemize hayırlı olmasını diledi.

pema-kolejii--(8).jpg

Biz Türkiye'nin geleceğini yetiştiriyoruz

Öğrencilerinin bütün sorulan doğru yanıtlayıp 500 tam puanla Türkiye l'incisi olmasıyla, hem bireysel hem de kitlesel alanda elde ettiği büyük derecelerle haklı bir gurur yaşayan PEMA Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Üyesi Sami Koç "Biz Türkiye'nin geleceği hakkında daha duyarlı ve bilinçli olmanın birinci görevimiz olduğunu unutmadık. Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, sahip olduğu birikimi evrensel düzeye taşıyan bireyler yetiştiren bir öğretmen kuruluşu olarak hareket ettik. Canla başla çalıştık; bilgi ve birikimlerimizi öğrencilerimize aktardık ve 2019 LGS'de elde ettiğimiz bu altın başarıyla ne kadar iddialı ve seçkin bir eğitim kurumu olduğumuzu bir kere daha gösterdik. Şu an öğrencilerimizin elde ettiği bu büyük başarılarla çağdaş Türkiye'nin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz."dedi. PEMA Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Sami Koç, çağın gereksinimlerini dikkate alarak ülkemiz adına yüksek nitelikli insan gücü yetiştirmek için yoğun bir çaba sergilenmesi gerektiğinin bilincinde olan öğretmen kadrosuyla ve rehberlik servisiyle; öğrenci merkezli ve çözüm odaklı bir çalışmayla; ilkeli, erdemli ve samimi bir eğitim anlayışıyla, teknik donanımı yüksek sınıflarıyla, son derece kaliteli yayınlarıyla bu büyük başarıya imza attıklarını söyledi. Koç, “elde edilen bu başarıyla hiçbir zaman yetinmeyeceklerini, başarı çıtasını daima yükselteceklerini, gerek YKS hazırlıkta gerekse LGS hazırlıkta üstün bir eğitim ve öğretim modelini sürdüreceklerini özellikle vurguladı. 2019 LGS'de başarı elde eden öğrencilerini, bu öğrencilerin ailelerini, öğretmenlerini yürekten kutladığını Her yıl aynı bu vakitlerde burada sizlere şunu söylüyoruz: Seneye daha büyük başarılarla burada buluşacağız inşallah. Evet şükürler olsun ki her yıl daha da büyük başarılarla karşınıza çıkıyoruz. Şimdi şunu herkes gördü ki PEMA'da başarı bir gelenektir. Biz sadece çalışıyoruz hem de çok çalışıyoruz. Konya ve Türkiye bizi daha çok konuşacak." diyerek tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Ferit Hepokur-Memleket

pema-kolejii--(23).jpg