Pekyatırmacı: Gönülleri kazanmayı ön planda tutuyoruz

Pekyatırmacı: Gönülleri kazanmayı ön planda tutuyoruz

Selçuklu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Ahmet Pekyatırmacı, Kerkük Caddesi, Tramvay Durakları ve 3.Organize Sanayi Bölgesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Her fırsatta şehrin farklı kesimleriyle bir araya gelerek istişare eden Selçuklu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti  Adayı Ahmet Pekyatırmacı, hemşehri ve  esnaf ziyaretleri kapsamında Kerkük Caddesi, Tramvay durakları ve 3.Organize Sanayi mevkilerini gezerek vatandaş, esnaf ve sanayicilerle bir araya geldi. Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Meclis ve ilçe teşkilatı üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde 31 Mart Seçimleri için Cumhur İttifakı'na destek istendi.

“SELÇUKLU’YU BUGÜN OLDUĞU GİBİ GELECEKTE DE CAZİBE MERKEZİ OLMASI”

Her fırsatta ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Selçuklu'da hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerle her yaştan hemşehrimize hitap etmeye çalışıyoruz. Güvenilir, güler yüzlü ve gayretli belediyecilik anlayışı ile çıktığımız hizmet yarışında her zaman  hemşehrilerimizle iç içe olduk. Hemşehrilerimizle olan güçlü gönül bağımız bizi bugünlere taşıdı. Amacımız Selçuklu’yu bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması. Bunun için de tüm gücümüzle çalışıyoruz. Selçuklu artık sadece Konya'nın değil Türkiye'nin örnek gösterilen metropol belediyeleri arasında yerini aldı. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir, öneri ve eleştirileri ile katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

pekyatirmaci-gonulleri--(5).jpg

Başkan Pekyatırmacı sözlerini 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu ifade ederek, "Ülkemize ekonomi üzerinden oynanmak istenen oyunlara hep birlikte şahit oluyoruz. Ancak şu unutulmamalıdır ki bizler millet olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe bu oyunları bozacak güce sahibiz. İnşallah bu seçimlerde de halkımızın destek ve dualarıyla Cumhur İttifakı büyük bir zafere ulaşacaktır” sözleriyle tamamladı. 

pekyatirmaci-gonulleri--(7).jpg

pekyatirmaci-gonulleri--(10).jpg