Pedallar, Şehitler için dönecek

Pedallar, Şehitler için dönecek

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği’nin organizasyonu ile düzenlenen Konya-Çanakkale Destanın 100. Yılı, “Çanakkale Şehitlerine Saygı Turu”na Çanakkale’de şehit olan sıhhiyeleri anmak için katılacak sağlıkçılar İl Sağlık M

Ziyarette konuşan Küçükkendirci, “ Çanakkale’de şehit olan sıhhiyeli şehitleri anmak için böylesine meşakkatli bir yola çıktığınız için sizleri tebrik ediyorum. Çanakkale’de tüm Dünyaya gösterilen ruh, bizim şiarımızdır. Bundan 100 yıl önce yazılan, Dünya tarihini değiştiren destanın kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz. Sağlık personelimizin de böylesine anlamlı bir etkinlikte yer alması gurur verici. İnşallah, sağlıklı bir şekilde törenlere katılır ve dönersiniz. Kahraman şehitlerimize Konya’dan selam ve dualarımızı götürün ” dedi.

Tura katılan bisikletçiler, 18 Nisan 2015 Saat 09:00 da Kültürpark’ta yapılacak uğurlama töreninin ardından Çanakkale’ye doğru bisikletleriyle yola çıkacak ve yaklaşık 850 kilometrelik yolu kat edip, 6 gün sonra Cumhurbaşkanımızın ve Dünya Liderlerinin katılımıyla 24-25 Nisan’da gerçekleştirilecek Çanakkale 2015 100. Yıl Anma Törenlerine katılacaklar. Bisiklet turuna katılan ekipte, KBB Uzmanı Op. Dr. Bülent Biberci (52), Aile Hekimi Dr. Mustafa Koyuncuoğlu (47), Aile Hekimi Dr. Nurettin Uyar (47), Sağlık Memuru Şahin Akkaş (36), Memur Necati Günüç (25), Emekli Alaaddin Demirkesen (66), Konya B.B. Daire Bşk. Fatih Sert (42), Meram bel. Memur Ahmet Yıldırım (40), Esnaf Ersin Küçük(40), Esnaf Hasan Alper (28), Öğrenci Mustafa Ekentok (25) ve Öğrenci Mustafa Fak (23) bulunuyor.