Pedallar şehitler için döndü

Pedallar şehitler için döndü

Çanakkale Zaferinin 103. yıldönümünde Mehmetçiklere destek amacıyla gerçekleştirilen ‘Bisiklet Destek Sürüşü’ne ilgi büyük oldu

 

Konya’da Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünü’nde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Afrin’deki Mehmetçiklere destek amacıyla Bisiklet Destek Sürüşü yapıldı. Çanakkale Şehitlere dua edilerek başlayan programda konuşan Federasyon Başkanı Erol Büyükbakırcı “Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünü millet olarak büyük bir gurur ve onurla kutlamaktayız. Bu zafer ile “Çanakkale Geçilmez” dedirten milletimiz kadınıyla, erkeğiyle genciyle yaşlısıyla, vatanı koruma konusundaki kararlığını tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

Mevlana meydanından başlayan sürüşe Konya Valisi Yakup Canbolat, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fidan Yüksel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Büyükbakırcı ve Konya Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz Katıldı. Mevlana meydanından başlayan bisiklet turu Konya Atatürk Stadyumunda sona erdi.

pedallar-(1).jpg

pedallar-(2).jpg