Pedallar Karaman etabını tamamladı

Pedallar Karaman etabını tamamladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığının 2015 Yılı Faaliyet takviminde yer alan "Uluslararası Konya Mevlana Bisiklet Turu" 08 Ekim Perşembe günü Konya –Karaman arasında 125 km olarak yapıl

dı.

Büyük heyecanın yaşandığı 2.etap yarışlarına Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Dairesi Başkanı İsmail Gedikli, Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son derece çekişmeli geçen yarışta zaman zaman kopmalar olurken Karaman İsmet Paşa Caddesinde kurulan Finiş noktasına Pedallar Toplu halde geldiler.

Yarış sonunda Sırbistan’dan Steviç Ivan 2.55.39’luk zamanla birinci, Konya Torku Şekerspor Kulübünden Ahmet Örken aynı zamanla ikinci, Bulgaristan’dan katılan Kastrantas Charalapos ise üçüncü oldu.

Genel klasmanda Torku Şekerspor’dan Ahmet Örken birinci, Bekir Baki Akırşan ikinci, Kocaeli Brissa Spor Kulübünden Gökhan Hasta üçüncü oldu. Genel Takım Sıralamasında ise Torku Şekerspor birinci, Kocaeli Brissaspor ikinci, Sırbistan Milli takımı ise üçüncü durumda günü tamamlamış oldu.

Uluslararası Konya Mevlana Bisiklet Turuna bugün Karaman – Çumra – Konya etabı ile devam edilecek.