Pazarspor, yeni sezondan umutlu

Pazarspor, yeni sezondan umutlu

Kulüp Başkanı Yangın:

RİZE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor'un kulüp başkanı Hüseyin Yangın, mevcut kadrolarının kalitesinin, bu sezon mücadele edecekleri lig ve grupta önemli takımların arasında bulunduklarının göstergesi olduğunu bildirdi.

Yangın, yaptığı yazılı açıklamada, uzun bir yaz döneminin ardından yeni futbol sezonuna bu hafta sonu deplasmanda İnegölspor ile oynayacakları maçla başlayacaklarını belirtti.

Hücum bölgesi ve stoper mevkisi için arayışlarını sürdürdüklerini vurgulayan Yangın, şöyle devam etti:

"Bu yıl hem alttan katılanlar hem de yaptığımız transferler ile önemli bir değişim olduğu görülmekte. Geçen yıldan devam eden sporcularımızın kalitesini dikkate aldığımızda takımın ana iskeletinin nispeten korunduğunu göreceksiniz. Hasan Çelik ve ekibi ile yeniden anlaşmamız ve katılanların katkıları ve mevcut kadromuzun kalitesi, bu sezon bulunduğumuz lig ve grupta önemli takımların arasında olduğumuzun bir göstergesidir."

Hazırlık sürecindeki Erzurum, Nevşehir ve Bursa kampları ile hazırlık maçlarının bu yıl neler yapabilecekleri konusunda kendilerine oldukça fikir verdiğini ifade eden Yangın, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede hocalarımızın takımdan ve başarıdan oldukça umutlu olduğu izlenimini aldık. Umarız kimse bu öngörülerinde yanılmaz, başarılı ve keyifli maçları birlikte izleriz. Bu arada sahamızın zemininin yeniden yapılıyor olması ve sezona yetişmemesi önemli bir eksiklik olmasına rağmen, ilk iki hafta Sarıyer ve Altay ile iç saha maçlarımızı Rize Yenişehir Stadı'nda oynayacak olmayı avantaja çevirebiliriz. Umarız bu iki maçımızda hem Pazar’dan gelecekler hem de Rizeli sporseverler bizleri yalnız bırakmaz."

Yangın, "Karşılıksız hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, olanaklarımızı zorlayarak oluşturduğumuz kadromuzla, birikimimizle, misyonumuzla ve vizyonumuzla bu yıl bu ligde 'Biz de varız' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı