Pazarcı esnafına ziyaret

Pazarcı esnafına ziyaret

Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal, sabahın erken saatlerinde Atatürk İlköğretim Okulu civarında kurulan organik ürünlerin satışının yapıldığı pazarı ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Seydişehir'de çarşamba günleri öğle sonu kurulup perşembe gününe kadar devam eden pazara, esnaflar ve vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Başkan Tutal, kırsal mahallelerde  yetiştirilen organik sebze ve meyvelerin satışının yapıldığı ve sadece yaz aylarında kurulan organik pazarın  çarşamba günleri saat 12.00'de açıldığını  ve perşembe öğle saatlerine kadar hizmet verdiğini kaydetti.

pazarci-esnafina--(3).jpg

Kırsal mahallerde yetiştirilen ürünlerin bu pazarda yaz aylarında satışa sunulduğunu kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir kırsal mahallerinde üreticilerimizin  kendi elleriyle yetiştirdikleri  organik sebze ve meyveleri burada satışa sunuyor. Burada kurulan pazarımızda sebzeden, meyveye,  taze peynire  kadar birçok ürün yer alıyor. Yaz aylarında Seydişehirli hemşehrilerimizin kış hazırlıklarını buradaki pazarımızdan karşılıyor. Merkezde kurulan halk pazarımızda aynı şekilde ihtiyaca cevap veriyor "dedi. 

pazarci-esnafina--(5).jpg

Müşterilerinde memnun kaldığı organik sebze ve meyve pazarında satıcılar, 'Belediyenin hizmetlerinden memnunuz. Müşterilerimizde memnun. Bu pazarda sadece yerli ve organik ürünler satışı yapılıyor. Bunun için özel müşterilerimiz var. Başkanımızın sabahın erken saatlerinde bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu etti" dedi. Başkan Tutal ve beraberindeki birim müdürleri daha sonra halk pazarına geçerek buradaki esnaflara da hayırlı işleri temennisinde bulundu.

                         pazarci-esnafina--(4).jpg