Passolig Genel Müdürü Gündoğan:

Passolig Genel Müdürü Gündoğan:

"36 kulübün Passolig Kartı 15, 20 ve 25 lira olmak üzere üç farklı meblağ üzerinden satışa sunulmaktadır"

İSTANBUL (AA) - Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig kartı için 80 liralık bedel istendiği yönündeki haberi yalanladı.

Gündoğan yaptığı yazılı açıklamada, Passolig hakkında 80 liralık bedel istendiğine dair sahte belgeyle sosyal medyada yer alan haberin bazı medya organlarında da kullanıldığını belirterek, "Bu açıklamalar tamamen yalan olup, tribünleri dolduran yüz binlere alenen yalan söylemektir. Amaç futbola gönülverenlerin aklını karıştırmak, futbol camiasında kaos yaratmaktır. Passolig sahiplerinin bunun gibi yalan haberlere itibar göstermemesini rica ederiz. Biz web sitemizde her şeyi şeffaf bir şekilde açıklamış bir kurumuz. 36 kulübün Passolig Kartı 15, 20 ve 25 lira olmak üzere üç farklı meblağ üzerinden satışa sunulmaktadır" ifadelerini kullandı.

Passolig’in, karta başvuranlardan talep ettiği ücretlerinkulüplerin isteği doğrultusunda 15, 20 ve 25 lira olarak değiştiğini kaydeden Özgür Gündoğan, "Kart kullanıcılarından yıllık başka bir ücret talep edilmiyor. Üstelik bu bedellerin çoğu kulübe aktarılırken, kartın maliyeti olan 10 lira yerine, Passolig sadece 7,95 lirayı e-bilet sistemi kullanım ücreti olarak alıyor. Geri kalan meblağ ise kulüplerle yapılan anlaşmaya göre kulüplere aktarılıyor" bilgisini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı