"Paşa'nın meleklerinin" aklı EHF kupası'nda

"Paşa'nın meleklerinin" aklı EHF kupası'nda

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Ünsal:

ANTALYA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, 29-29 berabere kaldıkları lider Yenimahalle Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili, "Kazansaydık, moral motivasyon olarak çok iyi olacaktı" dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında oynadıkları karşılaşmaya çok iyi başlayamadıklarını belirterek, rakiplerinin de çok sert bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Karşılaşmanın son anlarında galibiyet sayısını bulamadıkları için beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Ünsal, "Ligdeki sıralama değişmedi. Bu açıdan mutluyuz. Kazansaydık, moral motivasyon olarak çok iyi olacaktı. Ancak oyuncularımın aklı, 8 Mart'ta Almanya'da oynayacakları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final maçındaydı. Bu da çok doğal" diye konuştu.

Ünsal, karşılaşmada rakip takım kaptanı Yeliz Özel'i durdurmakta zorlandıklarını aktararak, Özel'in çok yönlü bir oyuncu olduğunu vurguladı.

-"Yarı finale yükselen ilk Türk takımı olmayı arzuluyoruz"

Yarın, sahalarında Spor Toto Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Kastamonu Belediyespor ile karşılaşacaklarını aktaran Ünsal, bu maçı kazanarak Almanya'ya moralli gitmek istediklerini belirtti.

 Ünsal, EHF Kupası karşılaşmasının kendileri için çok büyük önem taşıdığının altını çizerek, "Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyoruz. 14 Şubat'ta Antalya'da rakibimizi yenerek yarı finale yükselen ilk Türk takımı olmayı arzuluyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı