Paramparça'da GÜLSEREN'E BÜYÜK ŞOK: Özkan evde!

Paramparça'da GÜLSEREN'E BÜYÜK ŞOK: Özkan evde!

Yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan 'Paramparça', Pazartesi akşamı 10'uncu bölümüyle 20.30'da Star TV'de ekrana gelecek.

Gülseren'e kurdukları kaset Komplosu ters tepen Dilara ne yapacağını bilemezken, Rahmi Bey yeni planlarını vakit kaybetmeksizin hayata geçirir. Dilara ile Cihan boşanma davası için mahkemeye gider. Dilara boşanmamakta kararlıdır. Dilara, yalıda düzenlediği brunch sayesinde Hazal'ı vakıf arkadaşları Ile tanıştırır. Dilara'nın tüm itirazlarına rağmen Cihan'ın teşvikiyle tatile giden Gülseren ve Cansu ilk kez baş başa kalmanın ve anne-kız olmanın tadını çıkartır. Cansu'nun saçını tarayan Gülseren'e Yaptığı "Dadıları saymazsak saçımı ilk tarayan sensin" itirafı Gülseren'i yüreğinden yaralar.

ÖZKAN EVE DÖNER

Gazetelere haberi Alper'in verdiğini öğrenen Cihan sinirle Alper'in evine gider. Öte yandan yandan olan bitene çok öfkeli biri daha Vardır: Özkan. Almanya'dan kimsenin haberi olmadan dönen Özkan evde Gülseren'i beklemektedir. Ancak bu karşılaşma Gülseren için hiç iyi olmaz.

PAZARTESİ AKŞAMI 20:30'DA STAR TV'DE!

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un yazdığı Paramparça tekrarının yayınlanmayacağı yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20:30’da Star TV’de.

FİLMİN KÜNYESİ

YAPIM: ENDEMOL TÜRKİYE, YAPIMCI: HÜLYA VURAL, GÖKHAN TATARER, H.HAKAN EREN, YÖNETİCİ YAPIMCI: ÖZLEM YURTSEVER, YÖNETMEN: CEVDET MERCAN, SENARİST: YILDIZ TUNÇ, Murat Lütfü, Metin Ali, MUZİK: AYŞE ÖNDER, GENEL SANAT YÖNETMENİ: NİLÜFER ÇAMUR, GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: VOLKAN ASLAN

OYUNCULAR: GÜLSEREN: NURGÜL YEŞİLÇAY, CİHAN: ERKAN PETEKKAYA, DİLARA: EBRU ÖZKAN, RAHMİ: CİVAN CANOVA, ALPER: CEMAL HÜNAL,KERİMAN: NURSEL KÖSE,SOLMAZ: GÜNEŞ EMİR, ÖZKAN: TOLGA TEKİN, HAZAL: ALİNA BOZ, CANSU: LEYLA TANLAR, OZAN: BURAK TOZKOPARAN