Paramparça ilk onda yer aldı...

Paramparça ilk onda yer aldı...

One TV in The World Report’ adlı çalışmaya göre, Paramparça dizisi 2014 yılında, en çok izlenen programlar arasında ilk 10’da

Dünyanın en saygın reyting ölçüm ajansı ve derecelendirme kuruluşu Eurodata TV’nin her yıl dünyanın ana kanallarında yayınlanan TV programları üzerinde yaptığı ölçümleme açıklandı. ‘One TV in The World Report’ adlı çalışmaya göre, Paramparça dizisi 2014 yılında, en çok izlenen programlar arasında ilk 10’da kendine yer buldu.

Toplam 90 ülkede yapılan ölçümlerde, ‘Paramparça’ dizisi 2014’ün son ayında (Aralık) yayına girmesine rağmen tüm dünya listesinde, Endemol Shine Group yapımları arasında 2014’ün ‘en çok izlenilen yapımları’ arasında 9. sıraya yerleşti. Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ve yayınlandığı gün milyonları ekran başına kilitleyen ‘Paramparça’ dışında, Endemol Shine Group da TV programlarıyla zirveye yerleşti.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Paramparça dizisi 24. son bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın yayınlanan son bölümünde yine heyecan vardı. İşte Paramparça son bölüm ve detaylar...

Gittikleri restoranda Gülseren’in hakarete uğramasıyla çılgına dönen Cansu ortalığı birbirine katar. Üzerine bir de, Cihan ve Gülseren’in ‘yasak aşk’ haberi eklenir. Olanlara daha fazla dayanamayan Gülseren, Cihan ve Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen evi terk eder.

Hazal’ın şımarıklıkları herkesi bezdiriyor

Cansu de tıpkı öz annesi Gülseren gibi inatçı çıkmıştır. Gülseren ne kadar kaçarsa kaçsın Cansu pes etmez. Ölümden dönen Hazal’ın şımarıkları ise artık arkadaşlarını da bezdirir ve Hazal bir anda kendisini yapayalnız bulur.  Üstelik Cihan da onun rol yaptığının farkına varmıştır. Cansu’dan ayrılmak zorunda kalan, Hazal’a ise bir türlü ulaşamayan Gülseren isyan eder: “İki kızım var ama yapayalnızım!”

Gülseren’in peşine adam takan Rahmi Bey, Dilara’ya bazı itiraflarda bulunur. Rahmi Bey’in Gülseren’e bu kadar acımasız davranmasının sebebi aslında kendi geçmişinde gizlidir.  Cansu Özkan’ı babası olarak kabul etmiyor.  Öz babası Özkan’ın velayet davası açtığını öğrenen Cansu, Özkan’ın karşısına çıkarak hesap sorar. Özkan, “Ben senin kızın değilim” diyen Cansu’nun kalbini yeniden kazanmak için bir plan yapar ama her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır.

BENZEMEZ KİMSE SANA BİR NUMARA

Endemol Shine Group, dünya çapında büyük bir başarıya imza atarak formatı kendilerine ait ‘Benzemez Kimse Sana’, ‘Secret Story’, ‘Masterchef’ ve ‘Big Brother’ programlarıyla 20 bölgede, ‘Dünyanın izlediği ilk 10’da yer aldı.

2014’ün dünya çapında tartışmasız en çok ses getiren program formatı ise, Türkiye’de de üç sezon yayınlanan ‘Benzemez Kimse Sana’ oldu. Dünya çapında 100’den fazla ülkede yapılan resmi ölçümlemelere göre en yüksek rating başarısı sağlayan ve en çok kişiye ulaşan yapımların sıralandığı listede, 8 ülkede Top 10 listesine giren ‘Benzemez Kimse Sana’ Hırvatistan, Letonya ve Vietnam’da 2014’ü birinci olarak tamamlarken, “Master Chef”, “Big Brother”, “Secret Story” gibi Endemol Shine Group yapımları yayınlandığı kanallarda yüksek rating yapımlarına ulaştı.