Paramparça 23. bölümde nefes kesen şiir

Paramparça 23. bölümde nefes kesen şiir

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça”, her hafta olduğu gibi Pazartesi günü yayınlanan 23. bölümüyle de reytinglerdeki birincilik sırasını kimseye kaptırmadı.

Paramparça; TNS ölçümlerine göre ABC 1 kategorisinde 9,74 reyting  22.20 izlenme payı,  Tüm kişilerde yüzde 9.16    reyting ve yüzde 22.32  izlenme payı ve AB kategorisinde ise 8,50 reyting ve 20,29 izlenme payı ile tüm kategorilerde birinci oldu.

KAZA SAHNESİ NEFESLERİ KESTİ: Gülseren ve Hazal’ın, içinde bulundukları taksiyle düştükleri bir inşaat çukurunda ölümle yaşam arasında gidip gelmeleri izleyenlerin nefesini kesti. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirirken her şey öyle riskliydi ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildi. İki annenin Hazal için vermeleri gereken karar ise yine ikisi arasındaki farkı çok açık şekilde ortaya koydu. Çekimleri 350 bin liraya mal olan bu sahne dizi sektörüne ‘en pahalı kaza’ olarak damgasını vurdu.

“PARAMPARÇA” EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ ADAYI: Paramparça’nın soundtrack’i ‘Paramparça-Su Gibi Gözlerin’, 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Müziği’ dalında halkın seçimiyle  aday gösterildi. 21 Mayıs Perşembe akşamına kadar ‘191’ yazıp 2353’e göndererek Paramparça’ya oy kullanılabilinecek. Sözlerini İntizar’ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder’in yaptığı ‘Su Gibi Gözlerin’de, dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan’a ait olan şiire sesiyle can verdi.

İŞTE O ŞİİR...

Bir uçurum hüzünü belki aşk

Paramparça yere çakılacağını bile bile

Sanki elini uzatsan avuçlarında

Sanki kilometrelerce uzak

Öyle imkansız öyle mümkün

Kim baksa yüzümde seni görecek

Ben gitmek istesem aşkım sürecek

Hayat aynı yerden bağladı bizi

Ve asla çözülmeyecek

Dur dedim bu gece dur şu gönlüme

Kalbin ince ince damlar üstüme

Kederli  halimde aklım bu gece

Uyutmaz saatlerce

Aşk tutuşur elime dokunmadan

Söz geçmez kalbime yar

Ah tut beni her yanım paramparça

Kaderim elinde yar

Etiketler :