Panora AVM'nin "10. Yılda 10 BMW 118i" kampanyası sonuçlandı

Panora AVM'nin "10. Yılda 10 BMW 118i" kampanyası sonuçlandı

ANKARA (AA) - Panora AVM’nin, "10. Yılda 10 BMW 118i" kampanyası sonuçlandı.Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, araç...

ANKARA (AA) - Panora AVM’nin, "10. Yılda 10 BMW 118i" kampanyası sonuçlandı.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, araç kampanyası çekilişinin 24 Şubat'ta Milli Piyango İdaresi ve noter yetkilileri huzurunda yapıldığı hatırlatıldı.

Panora AVM Genel Müdürü Selçuk Şişman, kampanya verilerine göre birçok sevindirici sonuca ulaştıklarına işaret ederek, "Önceki yıllara göre hem katılım sayımızda hem de cirolarımızda gözle görülür bir artış sağladık. Kampanyamızın Ankara il sınırları dışına taşmasıyla şehir dışı katılım oranının yüzde 8,3’e ulaşması ve 10 BMW 118i’den birinin Afyon’a gitmesi de sevindirici oldu. Demek oluyor ki Ankara markası olarak bilinen Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi artık Türkiye markası." ifadelerini kullandı.

"10. Yılda 10 BMW 118i" kampanyasının 187 AVM arasında, günlük ortalama müşteri sayısı, günlük ortalama ciro, kişi başı ortalama harcama, fatura başı ortalama harcama, ziyaret başı ortalama harcama ve kampanya cirosu verilerine göre 6 başlıkta birincilikle sonuçlandığını aktaran Şişman, araç kampanyasını gerçekleştirirken, bazı konularda daha özenli olmaya gayret ettiklerinden rekor katılımın tesadüf olmadığını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :