Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk'e yapılan silahlı saldırı

Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk'e yapılan silahlı saldırı

Silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Öztürk'ün odasında uğradığı silahlı saldırı anı, belediyenin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kamera görüntülerine göre, Pamukova Belediyesine gelen B.S, bir kişiyle Öztürk'ün makam odasının bulunduğu ikinci kata çıkıp burada bir süre bekledikten sonra odaya giriyor. Odadan silah seslerinin gelmesi üzerine vatandaşlar ve belediye görevlileri kaçışıyor. Daha sonra da zabıta ekipleri elinde silahla hızla olay yerinden kaçan B.S'nin peşinden koşuyor. Belediye çalışanlarının ise Öztürk'e yardım etmek için odaya yöneliyor.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu diz kapağına uygulanan tampon yardımıyla makam aracına kadar yürüyen Nuri Öztürk'ün hastaneye götürülme anları da görüntülerde yer alıyor.

Pamukova Belediye Başkan Yardımcısı Öztürk ile odasına gelen ve müteahhitlik yaptığı öğrenilen B.S. arasında henüz belirlenemeyen nedenle dün tartışma çıkmıştı. Tartışma sonrası B.S, Öztürk'e tabancayla bir el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmıştı.

Diz kapağından yaralanan Öztürk, Pamukova Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmişti.

Polis ekipleri ise olay esnasında zanlının yanında bulunduğu belirtilen 2 kişiyi gözaltına almıştı.

Ekipler, kaçan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :