Pamuk, Hizmetkar olmaya talibiz

Pamuk, Hizmetkar olmaya talibiz

Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkan Adayı Ahmet Pamuk, Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek 17 Ocak’ta yapılacak esnaf odası seçimleri hakkında bilgi verdi.

Ahmet Pamuk, lokantacı esnafları Ömer Akdağ, Osman Başar ve İbrahim İyigökler ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette, Memleket Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü M. Mustafa Özdemir, Yazi İşleri Müdürü Ahmet Ünver ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı, Pamuk’tan bilgi aldı.

ahmet-pamuk-ziyaret--(3).jpg

YENİ DÖNEM BAŞLATACAĞIZ

2018  yılının ilk aylarında başlayacak olan Oda Başkanlığı Seçimlerin de adaylarda kendilerini tanıtmaya başladı. Konya Lokantacılar Odası Başkanlığına adaylığım açıklayan Ahmet Pamuk çalışmalarına start verdi. Yaklaşık 40 yıldır sektörün içerisinde olduğunu ifade eden ve "Birlikte Konyay’ız" slogana ile yoîa çıkan Ahmet Pamuk, “Konya Lokantacılar Odası Başkanlığının sektör için ne kadar önemli bir kurum olduğunu çok iyi -biliyorum. Ayrıca gerek odaya üye meslektaşlarımızın gerek bu sektörden rızkını kazanan çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için yeterince çaba sarf edildiğini görmedim. Ben ve ekip arkadaşlarım bunun için adaylığa evet dedik" dedi. Göreve geldikleri anda hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgi veren Pamuk, "Lokantacılık ve etliekmek sektöründe kullanılan ve genelde ana madde olan et ve un tüketimi fiyatları işletmecilerimize büyük bir maddi külfet getirmekte. Biz bu sorunun çözümü için tüm Türkiye'de tanınan ve Konya'da şu anda önemli bir konumda olan et ve et ürünleri imal eden önemli bir firma ile prensip olarak anlaştık. Bu firma ile yönetime geldiğimizde yapacağımız anlaşma ile tüm üyelerimize bütçelerini oldukça rahatlatacak bir fiyat ile ihtiyaçlarını karşılayacağız” şeklinde konuştu. Servet R. Çolak – Memleket