Pamela Anderson dul kalacak!

Pamela Anderson dul kalacak!

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Pamela Anderson, kocası Rick Salomon hakkında ilişkileri sırasında onu boğmaya çalıştığı gerekçesi ile uzaklaştırma emri çıkarttı.

47 yaşındaki Pamela Anderson mahkemeye verdiği belgelerde Ocak ayında kocasının ilişki sırasında bir “sinir krizi” geçirerek onu boğmaya çalıştığını ve ayrıca “nefes almasını engellemek için yüzüne bir yastık bastırdığını” iddia etti. Anderson ayrıca kocasının pokerde kaybettiği dönemlerde hıncını ondan çıkardığını ve ona sık sık “uyuşturucu bağımlısı fahişe, sürtük” gibi tanımlamalarla küfrettiğini söyledi.

SOLOMON EVLİLİĞİN İPTALİNİ İSTİYOR

Rick Salomon ise Anderson ile olan evliliğinin “yok sayılması” için mahkemeye başvuruda bulundu. Amerikan basını Anderson ile geçen yıl Ocak ayında evlenen Salomon’un “karısının kürtaj yaptırdığını” öğrendiğini ve bu nedenle artık evliliğe devam etmek istemediğini belirtti. Salomon’un karısının hem kendisinden hem de eski kocası Kid Rock’tan hamile kalıp kürtaj yaptırdığını öğrendiği ve bu gerçekle başedemediği belirtildi.

PAMELA ANDERSON KİMDİR?

Pamela Denise Anderson (d. 1 Temmuz 1967), Kanada doğumlu oyuncu, model, yapımcı ve yazardır. Hem ABD hem Kanada vatandaşıdır.