Palandöken'den "fatura" tepkisi

Palandöken'den "fatura" tepkisi

TESK Genel Başkanı Palandöken: - "Yüksek elektrik ve su faturaları esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin ortak sorunu olmaya devam ediyor" - "Faturalara yansıtılan hizmet, sayaç okuma ve şube yolu bakım bedeli gibi haksız tahsil ed

ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yüksek elektrik ve su faturalarının esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin ortak sorunu olmaya devam ettiğini belirterek, "Faturalara yansıtılan hizmet, sayaç okuma ve şube yolu bakım bedeli gibi haksız tahsil edilen bedeller kaldırılmalı." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, esnaf ve sanatkarlarların yüksek tutarda elektrik ve su faturası ödediklerini savundu.

Doğalgaz fiyatlarının düşmesine rağmen elektrik ve su fiyatlarında azalma yaşanmadığına işaret eden Palandöken, "Eskiden su bedelleri elektrikten az olurdu. Son dönemde su bedellerinin elektriği geçmesi düşündürücüdür. Diğer kesimlere uygulanan indirimli fiyatlar esnafımıza da uygulanmalı." değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, yüksek elektrik ve su faturalarının esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin ortak sorunu olduğuna dikkati çekerek, "Faturalara yansıtılan hizmet, sayaç okuma ve şube yolu bakım bedeli gibi haksız tahsil edilen bedeller kaldırılmalı." ifadesini kullandı.





AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :