Pakistanlı Fotomodel Ve Oyuncu İmran Abbas, İstanbul'da

Pakistanlı Fotomodel Ve Oyuncu İmran Abbas, İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - Pakistanlı fotomodel ve oyuncu İmran Abbas Naqvi, seyahat ve iş görüşmeleri için İstanbul'a geldi. Ünlü Bollywood oyuncusu, AA muhabirine...

İSTANBUL (AA) - Pakistanlı fotomodel ve oyuncu İmran Abbas Naqvi, seyahat ve iş görüşmeleri için İstanbul'a geldi. 

Ünlü Bollywood oyuncusu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müzisyen arkadaşı Ersin Faikzade'nin davetlisi olarak İstanbul'da bulunduğunu söyledi. 

İstanbul'u çok sevdiğini aktaran oyuncu, "Bu benim ikinci gelişim. Biz Pakistanlılar Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyoruz. Bizleri birbirine bağlayan ortak kültür ve tarihlerimiz var. İstanbul'u özellikle çok seviyorum. Ayrıca mimari okudum. Türk mimarisi benim özel ilgi alanıma giriyor" dedi.

Pakistan'da Türk dizilerinin çok beğenildiğini ifade eden İmran Abbas Naqvi, "Güzel bir senaryo ile Türk Sinema sektöründe de yer almayı çok isterim. Pek çok ortak değerlere sahip olduğumuz ülkelerimizin kültürel olarak da birbirine yakınlaşmasını çok istiyorum. Bu Türk ve Pakistan sanatçılarının ortak çalışacağı projelerle mümkün olabilir" diye konuştu. 

Oyuncu, Ersin Faikzade ile de ortak bir projeyi hayata geçirmeyi istediğini belirterek, "Urdu ve Türkçe bir şarkı söylemek ve video klip projemiz var. Bunu hayata geçirmek çok istiyoruz sevgili Ersin Faikzade ile. Ben Ersin'in sesinin gücüne gerçekten hayranım, sesini kullanma tarzı ile insanları çok etkiliyor" ifadelerini kullandı. 

Pakistan'ın Lahor kentinde 1982 yılında doğan İmran Abbas Naqvi, oynadığı dizi film ve filmlerle ülkesi, Hindistan ve Ortadoğu ülkelerinde popüler oldu. Oyuncunun son oynadığı film "Abdullah: The Final Witness"in premieri Cannes Film Festivalinde yapıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı