PAGEV Başkanı Eroğlu güven tazeledi

PAGEV Başkanı Eroğlu güven tazeledi

Vakfın genel kurulunda oy birliği ile Yavuz Eroğlu yeniden başkanlığa seçildi- Eroğlu:- "Birlikte daha güçlüyüz. Önümüzdeki dönemde de çözüm odaklı projelerimizle sektörün önünü açmaya ve ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu, yapılan genel kurulda oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

PAGEV'den yapılan açıklamada, vakfın 29. Genel Kurulunun PAGEV Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildiği belirtildi.

Başkan, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin seçildiği genel kurula tek liste ile giren mevcut başkan Eroğlu, oy birliği ile güven tazeledi.

PAGEV Başkan Yardımcılığı görevini Ahmet Meriç ile Ali Zeki Karadeniz üstlendi.

Etkinlikte konuşan Eroğlu, son 3 yılda imza attıkları faaliyetlerden bahsederek, sektör için önemli işler yaptıklarını ancak daha yürüyecek yollarının olduğunu, PAGEV'in güçlenerek sektöre daha fazla katkı sağlaması için ekip olarak gelecek dönemde daha çok çalışacaklarını aktardı.

Misyonlarını yerine getirmek için gece gündüz proje üretmeye devam edeceklerini kaydeden Eroğlu, herkesle uyum içerisinde çalışarak çözüm odaklı yaklaşımlar üretmek için bu görevde olduklarını bildirdi.

Eroğlu, "Sektörün zararına olacak hiçbir adıma izin vermedik, vermeyeceğiz. Birlikte daha güçlüyüz. Önümüzdeki dönemde de çözüm odaklı projelerimizle sektörün önünü açmaya ve ekonomiyi büyütmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :