Özlem Yıldız sevgilisiyle davul zurna neyi kutladı

Özlem Yıldız sevgilisiyle davul zurna neyi kutladı

Sevgilisi Mustafa Elgin'in eski eşi tarafından yalan söylemekle itham edilen Özlem Yıldız konuştu: Bence biten ilişkilerin ardından konuşulmamalı!

Özlem Yıldız, selefine şöyle seslendi: "Ben de evlenip boşandım ama ilişkimle alakalı çıkıp konuşmadım. Bence biten ilişkinin ardından kimse konuşmamalı."

Söz sırası Özlem Yıldız'da! Yıldız'ın sevgilisi Mustafa Elgin'in boşandığı eşi Pelin Elgin, GÜNAYDIN'a konuşmuş ve ünlü sunucuyu eşini ayartmakla suçlamıştı. Memorial Wellness'in açılışına katılan Özlem Yıldız, selefine şöyle seslendi: "Ben de evlenip boşandım ama ilişkimle alakalı çıkıp konuşmadım. Bence biten ilişkinin ardından kimse konuşmamalı."

İNANILMAZ ŞEYLER: Gerekli açıklamayı sevgilisinin yaptığını söyleyen Yıldız, "Bir haftadır inanılmaz şeyler yaşadım. Onları bir Allah biliyor, bir de ben. Bugün yeni hayatımın ilk gününü yaşıyorum. O konular hakkında da artık daha fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

'BOŞANMADAN BERABER OLDU'
Pelin Elgin, GÜNAYDIN'a yaptığı açıklamada şöyle demişti: "Özlem Yıldız söylediği gibi kocamla biz boşanmaya karar verdikten sonra değil, daha önceden birlikte olmaya başladı. Boşandığımız gün de davulluzurnalı kutlama yaptılar."

Etiketler :