Özlem Sarıoğlu milletvekili adayı oldu

Özlem Sarıoğlu milletvekili adayı oldu

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday listesindeki adaylardan biri de Engelli Milletvekili Adayı Özlem Sarıoğlu.

 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday listesindeki  adaylardan biri de Engelli Milletvekili Adayı  Özlem Sarıoğlu. 1986 yılında Konya’da doğan Özlem Sarıoğlu, Genel Seçimler için MHP (Milliyetçi Hareket Partisi)’den 9. Sıra Konya Milletvekili Adayı oldu.

Yüzde 92 engeli bulunan Spina Bifida (Ayrık Omurga) hastası olan Sarıoğlu, tekerlekli sandalye ile bütün engellere rağmen üniversiteyi başarılı bir şekilde bitirdi. Şu an ikinci üniversite 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmekte olan Sarıoğlu, eğitim-öğretim adına bilmediği konuları araştırıp incelemeyi ve bilgi sahibi olmayı seviyor. Özlem Sarıoğlu, 2004-2005 eğitim öğretim yılında Dr. Ali Rıza Bahadır Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümünden, 2012-2013 eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden mezun oldu ve şuanda da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine başarıyla devam ediyor. 2004/2005 F Klavye Meslek Kursu Bitirme Belgesi, 2011/2012 İşletmen Yeterlilik Belgesi, 2011/2012 Bilgisayar İşletmenliği (Operatör) Belgesi’ne sahip olan Özlem Sarıoğlu, Karatay Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, Harita İdari Büroda stajyer öğrenci olarak görev aldı. Stajyer öğrencilik görevi esnasında Bilgisayarda Encümen evrakları düzenleme, Bilgisayarda beyaz masaya evrak giriş-çıkış kaydı ve İmar durum belgesi çap hesaplama ve Zimmet defterine giriş-çıkış kayıtlarını yapan Özlem Sarıoğlu ‘’ Ön yargı en büyük engeldir." diyor.