Özhaseki, Ysk Kararını Değerlendirdi

Özhaseki, Ysk Kararını Değerlendirdi

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) adaylığına yapılan itirazı reddetmesini değerlendirdi.Özhaseki,...

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) adaylığına yapılan itirazı reddetmesini değerlendirdi.

Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, CHP ve MHP'nin adaylığına ilişkin YSK'ya yaptığı başvurunun reddedildiğini anımsattı.

Her iki partinin de kendisinin aday olamayacağını öne sürdüklerini ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:

"Haseki Başkan aday olamaz da olamaz' dediler, durdular. Niye olamazmış? Çünkü elektrik şirketinde yönetim kurulu başkanıymışım. O elektrik şirketini dün siz iktidardayken batırmak için elinizden geleni yaptınız, el koymak için elinizden geleni yaptınız. Sizin döneminizde değeri neredeyse sıfıra düşmüştü. Bugün için şirketin değeriyle ilgili 300-500 milyon liradan bahsediliyor. Bu duruma gelinmesinde benim emeğim herkes tarafından biliniyor. Bu şirkette ben yönetim kurulu başkanıyım diye söylenmedik söz bırakmayan, itirazlarda bulunanlar cevaplarını aldılar. Yüksek Seçim Kurulu kararını verdi. Yaptıkları itirazlara oy birliği ile ret kararı çıktı."

"Bizim önümüzü kesebilmek için hizmet üretmek, proje geliştirmek, çalışmak yolunu tercih etmiyorlar" ifadesini kullanan Özhaseki, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Bizi yenebilmek için iftiralara, yalan-dolanlara, kumpaslara başvuruyorlar. Bu noktada amaçlarına ulaşamayınca soluğu mahkeme kapılarında alıyorlar. Uydurma mazeretlerle, şaşkınca yorumlarla, absürt kıyaslamalarla, sahte delillerle mahkemeye müracaat ettikleri için her defasında duvarına tosluyorlar. Bugüne kadar gerek CHP, gerekse MHP tarafından ne tür konuda olursa olsun yapılan tüm şikayetler, tüm itirazlar, tüm suçlamalar mahkemelerce reddedilmiştir."

Kaynak:Haber Kaynağı