Özgüven sorunları dinledi

Özgüven sorunları dinledi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Organize Sanayi Bölgesi’ni gezerek burada faaliyet gösteren firmaların sorunlarını dinledi.

Ereğli ekonomisinin can damarı olan sanayicilerin yaşadıkları sıkıntılara yönelik olarak çözüm odaklı hareket edeceklerini kaydeden Başkan Özgüven, organize sanayi girişine döner kavşak yaparak giriş ve çıkışların kontrollü ve düzenli bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Organize sanayinin güvenliği açısından bölgenin kameralarla takip edilmesi gerektiğini söyleyen firma yetkilileri ise, Başkan Özgüven’den bu konuda yardım beklediklerini kaydetti.

Organize Sanayi Bölgesi’nin güvenliğini önemsediklerini vurgulayan Başkan Özgüven de, fiziki altyapının oluşması ile bölgenin kameralarla takip edilmesi için güvenlik sisteminin yapılacağını ifade ederek, bu konuda sanayicilerin de birlik içerisinde kendilerine destek olmaları gerektiğinin altını çizdi. Firma yetkililerin asfalt talebini de değerlendiren Özgüven, 2015 yılından itibaren asfalt serim çalışmalarının başlayacağını ve Organize Sanayi Bölgesi’ne de gerekli asfalt dökümünün yapılacağını sözlerine ekledi.