Özgüven, işçilerle ile bir araya geldi

Özgüven, işçilerle ile bir araya geldi

Konya’nın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bir araya geldi.

Belediye çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği programda, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven başta belediye personeli olmak üzere tüm işçilerin bayramını kutladı. Belediye işçileri ile tek tek tokalaşan ve bayramlarını kutlayan Başkan Özgüven yaptığı konuşmada, alın teriyle evlerine ekmek götüren tüm işçilerin bayramını kutlayarak, “Ülkelerin gelişmesinde ekonomilerinin yapılanmasında büyük emeği bulunan işçi kardeşlerimizin hak arayışlarının mücadelesini simgeleyen bu özel günlerini kutluyorum” dedi.

Çalışmanın ve aileye ekmek götürmenin kutsal bir duygudur olduğunu ifade eden Özgüven, “Ne mutlu ki, işçi ve emekçi kardeşlerimiz bu duyguyu yaşadıkları gibi çalıştıkları alanda da topluma hizmet ederek en güzel şekilde yaşamaktadırlar. Bugün yaşadığımız kentte bile temizlik hizmetinden, yol yapımına, parklar, oyun alanları, içme suyu, toplu taşıma, alt yapı hizmetlerinde işçilerimizin emekleri vardır. Ben bu özel günde tüm işçilerimizin 1 Mayıs İşçi bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Özgüven, belediye işçilerinin her türlü sorunlarını kendisine ulaştırabileceklerini söyleyerek, “Sorunlarınız bizlerin sorunlarıdır. Kapımız sizlere her zaman açıktır. Sizlerle beraber bu şehre artı değer katmak için mücadele veriyoruz. Burada sergilediğiniz birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyor, gününüzü tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

Özgüven’in konuşmasının ardından yemek ikramı ve hediye çekilişi yapıldı. Canlı müzik eşliğinde işçiler gönüllerince eğlendi.