Özgüven helallik istedi

Özgüven helallik istedi

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven taşerondan kadroya geçen Belediye işçileri ile kahvaltıda bir araya gelerek helallik istedi. E

 

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven taşerondan kadroya geçen Belediye işçileri ile kahvaltıda bir araya gelerek helallik istedi. Ereğli için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Özgüven: “5 yıl boyunca sizlerle birlikte önemli hizmetlere imza attık. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal, kültürel Belediyeciliğin gerekleri noktasında Ereğli’mize hizmet etmek için canla başla çalıştık. Bundan sonra da Belediye çalışanlarımızla grup grup bir araya geleceğiz. Bu anlamda önceliği Belediyeciliğin her alanında gerek sahada gerekse içerde değerli ve özverili çalışmalar yürüten, en cüzi ücretleri alan taşerondan kadroya geçen Belediye işçilerimize vermek istedik. 2017 yılının sonunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başlattığı taşeron işçilerine kadro imkanından sizler de yararlandınız. Ayrıca enflasyonun altında kalan maaşlarınıza arkadaşlarımızla bir araya gelip bir düzenleme yapacağız. Bunun yanında sendika konusunu da AK Partili Belediyelerin çalışma sistemine uygun bir şekilde kararlaştırmak istiyoruz. Sendikalaşmaya olumlu bakan Cumhurbaşkanımız, Hükümetimiz ve AK Partili Belediyeler gibi bizler de olumlu baktığımızı belirterek sizlere bu fırsatı sunacağız. Sizlerin de birlik ve beraberliğiyle sendika konusunu sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Özgüven: “Makamlar mevkiler gelip geçicidir, önemli olan geride kalıcı hizmet bırakmak ve vatandaşlarımız tarafından her zaman takdir görmektir. Bizler bu noktada mensubu olduğumuz partimizle gurur duyuyoruz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak gösterdiği hedefler doğrultusunda hizmet etmeye her zaman hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum. Bizim inancımızda helalleşmek hak ve esastır. Bu nedenle daha iyi hizmet götürebilmek için bilmeden de olsa kalbini kırdıklarımız olmuştur, bizden yana bir hakkımız varsa helal olsun, sizler de haklarınızı helal edin” dedi.

ozguven,-belediye-iscileri-ile--(1).jpg