Özgüven: Ereğli sevdalılarının yanındayız

Özgüven: Ereğli sevdalılarının yanındayız

Ereğli Belediyesi İbrahim Özşenol Havacılık Okulu çevresinde ağaçlandırma çalışması yaptı.

 Ağaçlandırma çalışmasına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İş Adamı Mustafa Özşenol, İş Adamı Halil Ercan, Yüksek Öğrenimi Geliştirme Deneği Başkanı Ergun Özgüven, Emekli Öğretmen Besim Süleyman Baş, Ereğli içerisinden ve İskenderun’dan gelen misafirler katıldı.

Yeşile büyük önem verdiklerini belirten Başkan Özgüven:” Doğa insanlığın yaşam alanıdır. İnsana hayat veren ekmek gibi, su gibi ihtiyaçların yanında yaşanılabilir temiz bir doğa da çok önemlidir. Bir annenin evladına baktığı gibi özenle, fedakarca doğayı korumalıyız. Yeşil, temiz bir doğaya kavuşabilmenin tek yoludur. Yeşili yaşatmalı ve korumalıyız. Bugün de İbrahim Özşenol Havacılık Okulu çevresinde ağaçlandırma yaparak güzel bir görünüme kavuşması için katkıda bulunmak istedik. Bu okulun şehrimize kazandırılmasında emeği geçen başta Ereğlili İş Adamımız Mustafa Özşenol Bey olmak üzere herkese teşekkür ederim. Ereğli sevdalısı olan ve Ereğli’ye bir eser bırakmak için çalışan herkesin yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Kendisi için güzel bir sürpriz olduğunu belirten İş Adamı Mustafa Özşenol: ” Ereğli’mizin değerlerine sahip çıktığı için Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey’e yürekten teşekkür ediyorum. Ve Ereğli’mize yeni tesisler kazandırmak adına Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz. İnşallah şehrimize daha birçok eseri kazandıracağız.” dedi.

baskan-ozguven-”-eregli-sevdalisi-ve-eregli’ye-eser-birakmak--(1).jpeg