Özgüven: Bu ülkenin lokomotifi sizlersiniz

Özgüven: Bu ülkenin lokomotifi sizlersiniz

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat Yöneticileri Mirel Otel’de düzenlenen kahvaltı programında eeferandum için destek istediler.

 

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Teşkilat Yöneticileri Mirel Otel’de düzenlenen kahvaltı programında STK’lar, Oda ve Birlik Başkanlarının yanı sıra işadamlarıyla bir araya gelerek referandumda destek istediler.

Programın selamlama konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun:” Ülkemiz için çok önemli olan bu referandumda siz değerli Başkanlarımız ve İşadamlarımızdan destek bekliyoruz. Vesayet sisteminin ortadan kalkarak Büyük Türkiye Yolunda ilerleyebilmemiz için buna ihtiyacımız var.” dedi.

Ardından kürsüye gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:” Özellikle muhalefetin vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak için söyledikleri yalanları görüyoruz. Bu anlamda şehrimizin kanaat önderleri olarak, istihdam sağlayan iş adamları olarak, oda ve birlik temsilcileri olarak referandum sürecinde sizler mihenk taşısınız. Bu Ülke’nin lokomotifi sizlersiniz. Referandum süreci halkın demokrasiye katkısının daha da artmasını sağlamak noktasında çok önemlidir. Bu önemli sürece de sizlerin katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Artık söz de yetki de milletin olacak diyen Konya Milletvekili Halil Etyemez ise:” Hayır cephesinin söylediği yalanlara Milletimizin kanmayacağına eminiz. Bunlar yalan siyaseti yaparak halkın aklıyla oynamaya çalışıyorlar. Maddeler açık, ne yapmak istediğimiz ortada bizim aziz Milletimiz okuyup, düşünüp ve tartacak 16 Nisan’da Devletimiz için, Milletimiz için en doğru kararı verecektir. Açıklayamayacağımız hiçbir madde yok ve bunun için sahadayız, vatandaşlarımızı aydınlatmaya devam edeceğiz. Bu Ülkenin büyümesinin ve güçlenmesini durdurmak isteyenler muvaffak olamayacaklar. Siz değerli işadamları, odaların, birliklerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları burada size de çok önemli görevler düşüyor. Büyük ve Güçlü Türkiye için “evet”i destekleyeceğinizden ve çevrenize de anlatacağınızdan hiç şüphemiz yok.” dedi. Haber Merkezi