Özgür Özel nereden vuracağını şaşırdı: Konya'da içkili mekan yok!

Özgür Özel nereden vuracağını şaşırdı: Konya'da içkili mekan yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de katıldığı bir canlı yayında AK Parti'nin yönettiği belediyelerin olduğu şehirlerde içkili mekan bulunmadığını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında katıldığı bir canlı yayında ilginç bir tespitte bulundu. Özel, AK Parti'nin uzun süredir yönettiği belediyelerin bulunduğu şehirlerde içkili mekanın olmadığını söyleyerek eleştirdi.

"Gidin bakın AK Parti'nin 20 yıldır yönettiği belediyeler neyle övünüyor?" diyerek sözlerine başlayan Özel, "Bir tane alkol ruhsatı vermiyorlar. Hadi alın yanınıza bir tane misafirinizi yabancı iki tane turist gitsin Kayseri'de bir balık restoranında bir bardak beyaz şarap istesin bakalım" dedi.

Şehirlerin hiçbir yerinde alkol bulunmadığını savunan Özel, "Bir tane Kayseri'de, Konya'da AK Parti'nin uzun süredir yönettiği yerlerde oteller dışında bir tane içkili mekan yok. Eğer eskiden Turizm Bakanlığı'ndan ruhsat aldıysa otelde var. Onu da zemin kata izin vermiyorlar. En üst kata veriyorlar. Şehrin hiçbir yerinde alkol yok. Böyle bir şey. Ondan bana inanın başarabiliriz" şeklinde konuştu.

Özgür Özel'in bu iddiaları, yerel seçim atmosferine yeni bir boyut kazandırırken, tartışmaları da beraberinde getireceğe benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum