Özelleştirme kararları

Özelleştirme kararları

ANKARA (AA) - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ağrı ve Ankara'da 5'er olmak üzere 10 taşınmazın satışına onay verdi.ÖİB'in söz konusu...

ANKARA (AA) - Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ağrı ve Ankara'da 5'er olmak üzere 10 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'in söz konusu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı Ağrı'nın Merkez ilçesindeki iki taşınmazın 778 bin lira ve 911 bin lira bedellerle en yüksek teklifi veren Ağmar Yapı İnşaat Gıda Yemek Sağlık Temizlik Sanayi ve Ticaret Ltd Şti'ye satışına karar verildi. Yine Ağrı Merkez'deki üç ayrı taşınmazın da 741 bin lira, 724 bin lira ve 837 bin lira bedellerle en yüksek teklifi veren Yakup Şahin'e satışı onaylandı.

Ankara'nın Yakacık ilçesindeki iki taşınmazın, 590 bin lira ve 772 bin lira bedellerle Anka Hizmet Yönetimi Danışmanlık ve Kurumsal Hizmetler Ticaret Ltd Şti'ye, yine aynı ilçedeki üç taşınmazın da 432 bin lira, 200 bin lira ve 381 bin lira bedellerle en yüksek teklifi veren Enbi Peyzaj Fidancılık İnşaat Ticaret Ltd Şti'ye satılmasına karar verildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :