ÖZEL TÜRMAK ÖĞRENCİLERİ MEHMETÇİK’İ UNUTMADI.

ÖZEL TÜRMAK ÖĞRENCİLERİ MEHMETÇİK’İ UNUTMADI.

Özel Türmak Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen “Zeytin Dalı Harekâtında” görev yapan başta şehitlerimiz olmak üzere görev yapan askerlerimiz için program düzenlendi.

TSK tarafından hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan başta şehit askerlerimiz olmak üzere, görev yapan askerlerimiz için Özel Türmak Okulları konferans salonunda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar yapıldı.

Program, öğrenciler tarafından okunan “Fetih Suresi” başta olmak üzere, diğer sureler ve askerlerimizin ülkemize başarılı bir şekilde görevlerini tamamlayarak dönmeleri için yapılan dualarla sona erdi. Programda konuşan Özel Türmak Okulları genel müdürü İlhan Yılmaz konuşmasında: “Bu güzel vatanımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında bugüne kadar şehit olan askerlerimize Cenabı Allah(C.C)’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Ülkemizin huzur ve mutluluğu için şu anda başta ülke sınırlarımız olmak üzere özellikle Afrin’ de görev yapan askerlerimize icra ettikleri görevlerinde muzafferiyet ve muvaffakiyetler diliyorum. Zeytin Dalı harekâtına katılan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bütün personel ve askerlerinin görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayıp tekrar ülkemize ve ailelerine sağlıklı bir şekilde kavuşmaları için dua ve temenni ediyorum. Bizler şu anda onların yanında olamasak da dualarımızla ve tüm kalbimizle her zaman askerlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ülkemizi içte ve dışta bölmek isteyenlere verilecek en güzel cevabın geçmişte Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında olduğu gibi her ülke insanımızın bulunduğu yer ve konumuna göre üzerine düşeni en güzel şekilde yerine getirmesi olacaktır. İşte bugün bir kez daha Özel Türmak Okulları öğretmen, öğrenci ve idarecileri olarak, Afrin’ de görev yapan askerlerimize dualarımızla destek olmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız” ifadelerini paylaştı. Öğrenciler tarafından okunan “Fetih Suresi” ve diğer sureler programa katılan bütün öğrenciler tarafından büyük bir hüzün ve sükûnet içerisinde dinlendi. Okunan Kur’an-ı Kerimler sonrasında eller semaya açıldı ve askerlerimiz için dua edildi. Yapılan duygulu ve hüzünlü duaların sonrasında program sona erdi. Programın ardından okulumuz öğrencileri bu vatan için canını feda eden Mehmetçik’e destek olmak için ‘ Mehmetçik Seninleyiz.’ Koreografisi oluşturdu. Öğrenciler, harekatın zaferle sonuçlanması için dua etti. 

ozel-turmak-ogrencileri-mehmetcik’i-unutmadi.jpeg