Özel öğrencilerin sorunları Veli toplantısında masaya yatırıldı

Özel öğrencilerin sorunları Veli toplantısında masaya yatırıldı

DEHA Özel Eğitim Kurumları ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimi tarafından organize edilen Afrin Harekâtına Tam destek, şehitlere dua ve veli toplantısı gerçekleştirildi.

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen DEHA Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi etkinliği AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyesi Kazım Küçükçögen, DEHA Kurucu Müdürü ve Yönetim kurulu Başkanı Veli Çoban, öğrenci ve velilerin katılımıyla iki bölümde gerçekleştirildi. İlk bölümde Afrin Harekâtına tam destek verme adına Yusuf Tezer, Kuran-ı Kerim tilaveti okudu. Ardından DEHA Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çoban, tüm şehitler için ve askerlerimizin Afrin harekâtında başarılı olması için dua etti. Etkinliğin ikinci bölümünde ise DEHA Özel Eğitim Kurumları ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrencileri bulunan Veliler, karşılaştıkları sorunları AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyesi Kazım Küçükçögen’e sunarken, çözüm yollarının bir an önce bulunmasını talep ettiler.

 

AK Partili yönetici Kazım Küçükçögen ise “ Siz değerli velilerimizin karşılaşmış oldukları sorunları tek tek not tuttum. İnşallah bu karşılaştıklarınız sorunların çözümü için Konya Ak Parti İl Başkanlığı olarak çözmek için çaba göstereceğiz.” Dedi. DEHA Kurucu Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çoban “ Bu toplantımıza katılan Ak Parti Yönetim kurulu üyesi Kazım Küçükçögen’e okulum, öğrencilerim ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.