Özel Lale koleji velileri veli bilgilendirme toplantısında bir araya geldi

Özel Lale koleji velileri veli bilgilendirme toplantısında bir araya geldi

Özel Lale Koleji öğretmen ve velileri, “Anne Baba Tutumu” konulu seminer, Okul Aile Birliği seçimini ve Veli toplantısını gerçekleştirmek üzere, okulun Konferans Salonunda bir araya geldi

Açılış öncesi bir konuşma yapan Lale Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hurşit Büyükmatür, Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şartlarda ve günün teknolojik imkânlarıyla eğitime hazırlamanın telaşı içindeyiz diyen Büyükmatür, “Lale Eğitim kurumları mekân, fiziki şartlar ve eğitim adına yapılması gereken her türlü şartlara müsait. Deneyimli öğretmen ve idarecilerimizle ilköğretim ve lise düzeyindeki çocuklarımızı yarınlara çok daha iyi hazırlamak için her türlü fedakârlığı yapıyoruz. Siz velilerimizin de aynı fedakârlığı fazlasıyla yaptığından eminiz. Toplantımıza gösterdiğiniz ilgiden ve katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Velilere etkinlikler ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Lale Anadolu Lisesi Okul Müdürü Muhammed Yavuz Gürbüzer ise şu ifadelere yer verdi: “Kurumlarımızda değerler eğitimi çalışmaları ile şahsiyeti kuvvetli gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu çerçevede ki çalışmalarımızı öğretimle birleştirince olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Çalışmalarımızı Eğitim ve Öğretim Koordinatörlükleriyle takip etmekte ve oluşturmaktayız. Rehberlik çalışmalarımızla öğrencilerimizin her zaman yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Ders dışı etüt çalışmalarımızın verimini sınavlarda somut olarak görmekteyiz. Hafta içi Salı ve Perşembe günleri 12.sınıflara etüt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, 9.10.ve 11.sınıflar ise soru çözüm programını takip etmektedir. AGEP’le (Altıncı Gün Eğitim Programı) eğitim öğretimimiz cumartesi günleri de devam etmektedir. Lale Koleji öğrencilerinin hem karakterli hem de kültürlü ve başarılı olarak yetişmesi için bütün imkânları kullanıyoruz. Bizler öğrencilerimizi; okuyan, düşünen, araştıran ve uygulayan kaliteli birer genç olarak yarınlara taşımak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Toplantıya “Anne Baba Tutumu” konulu seminer ile devam edildi. Okul Rehber Öğretmeni Oğuzhan Koca sunumunda: “En değerli varlıklarınız olan evlatlarınız şuan bizimde en kıymetli emanetlerimiz. Bizi bir araya getiren bir çatı altında toplanmamıza vesile olan evlatlarımızı nasıl kazanmalıyız? Ne yapmalıyız? Sorusunu kendimize hep sormalıyız.” dedi.  Seminerin ardından okul aile birliği seçimi yapıldı. Öğrenmen ve velilerin bir süre görüşmesinin ardından toplantılar sona erdi.