Özel Gençlik’te masa tenisi heyecanı

Özel Gençlik’te masa tenisi heyecanı

Özel Gençlik Ortaokulu’nda öğrencilerin ilgi ve eğilimlerini dikkate alarak Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Yarışlar sonunda; 3’üncülüğü 5-A sınıfından Fuat Eren Tınmaz, 2’nciliği 7-A sınıfından Niyazi Emirhan Çatlı, 1’inciliği ise 7-A sınıfından Mehmet Akif Tüfekci kazandı. Kızlarda ise 6-A sınıfından Emel Su Civiroğlu 3’üncü, 6-A sınıfından Begüm Başpınar 2’nci ve yine 6-A sınıfından Nida Naz Çiçek 1’inciliği kazandı. Derece alan öğrencilere hediyeleri törenle Okul Müdür Yardımcısı Mehmet TOktaş tarafından takdim edildi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN UFKUNU ZENGİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Beden Eğitmeni Mustafa Erol, “Öğrencilerimiz sporda oldukça başarılılar. Onların talepleri üzerine farklı dallarda yarışmalar düzenlemeye çalışıyoruz. Güzel bir turnuva oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederim” derken Okul Müdürü Nurettin Kabak ise, “Öğrencilerimizi spora ve sanata yönlendirmeye özen gösteriyoruz. Okulumuzda farklı etkinlik ve aktivitelerle öğrencilerimizin ufkunu zenginleştirmeye çalışıyoruz. Spor alanında yetenekli öğrencilerimizi farklı kurum ve kuruluşlarla irtibata geçirmeye çalışıyoruz. Umarım bu yarışmalar öğrencilerimiz hayatında önemli bir mihenk taşı olur” diyerek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.