"Özel Eğitim Hizmetleri Seminerleri" sona erdi

"Özel Eğitim Hizmetleri Seminerleri" sona erdi

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlere yönelik düzenlenen "Özel Eğitim...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlere yönelik düzenlenen "Özel Eğitim Hizmetleri Seminerleri" sona erdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Tan, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, özel eğitim alan öğrencilerin eğitim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmasını amaçlayan eğitim seminerlerinin önem olduğunu belirtti.

Projenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Tan, seminere katkı sağlayan tüm öğretmenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Nuh Baltalı da özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitimi konusunda bilgi ve farkındalığın artırılması, eğitime erişimlerinin desteklenmesi için bu seminerler düzenlendiğini belirtti.

Seminerlerin il merkezinde 36, ilçelerde ise 16 grubun katılımı ile gerçekleştirildiğini aktaran Baltalı, "Eğitimlere yaklaşık 8 bin öğretmen ve okul idarecisinin katıldı. Özel Eğitim Hizmetleri Seminerleri, Milli Eğitim Bakanlığımızın Türkiye genelinde uyguladığı bir projedir. Bakanlığımızın bu çalışması insana verdiği önem ve değeri göstermektedir. Bu proje insanı yüceltme projesidir." ifadelerini kullandı.

Programın sonunda seminere katılanlara sertifikaları verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :