Özel Başak Koleji’nde zil çaldı

Özel Başak Koleji’nde zil çaldı

Özel Başak Koleji 2014-2015 eğitim öğretim dönemini düzenlediği törenle açtı. Bayrak töreni ile başlayan program Özel Başak Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar’ın açılış konuşması ile devam etti

Eğitim ve öğretimin bir toplumun temel direklerinden birisi olduğunu söyleyen Kaynar 2014-2015 eğitim ve öğretim döneminin herkese hayırlı olmasını diledi. Özel Başak Koleji olarak eğitimde kalite standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını aktaran Kaynar, bu amaç doğrultusunda çalışmalarının aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Okula gelen öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu, kendilerine emanet edilen çocukları en iyi şekilde yetiştirdiklerini ifade etti. Konuşmasında son olarak ilköğretimin önemine dikkat çekti ve ileriki dönem olan üniversiteyi kazanma noktasında da yakalanan bireysel ve kitlesel başarıyı bu yıl da devam ettirmek için öğrencilerle birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Tören Özel Başak Koleji öğrencileri arasından seçilen temsilci bir öğrencinin İlköğretimin anlam ve önemini anlatan bir konuşmasıyla devam etti. Şiirler okundu. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu ilk günde velilerin katılım ve ilgisi büyüktü. İlköğretim öğrencileri ile birlikte velilerin, özel başak Koleji’nin yeşillikler içinde kalan ferah bahçesinde havaya bıraktıkları uçan balonların görüntüsü ve öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

  Program eğitim ile ilgili söylenen güzel sözlerin, dilek ve temennilerin ardından ilk ders zilinin çalmasıyla sona erdi.