Özdilek ve Terim'den maç değerlendirmesi

Özdilek ve Terim'den maç değerlendirmesi

Galatasaray’a 4-1 yenilerek kupaya veda eden Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kendi hatalarından dolayı yedikleri gollerle maçı kaybettiklerini söyledi.

MEHMET ÖZDİLEK: KENDİ HATALARIMIZDAN YENİLDİK

Galatasaray’a 4-1 yenilerek kupaya veda eden Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kendi hatalarından dolayı yedikleri gollerle maçı kaybettiklerini söyledi. Galatasaray’ı tebrik eden Özdilek, “Bizim için enteresan bir maç oldu. Ligdeki konum itibariyle zor bir süreçteyiz. Rotasyonlar yapmak zorundayız. Bugün itibariyle 10 oyuncuyu ilk defa yanyana oynatmak zorunda kaldık. Bu durum sakatlıklardan ve oynama şansı bulamayan oyunculardan dolayı kaynaklandı. Oyunun başında da 1-0 öne geçtik. Akabinde hemen gol yememiz iyi olmadı. Buralarda gol yedikten sonra biraz daha vaktin geçmesi geriyor. İkinci yarı baskıyı yiyeceğimizi biliyorduk. Buna rağmen 2, 3 ve 4’üncü golleri rakip atmadı. Biz kendi hatalarımızdan dolayı kendi kendimize gol attık diyebiliriz. Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. 2 gün sonra Aytemiz Alanyaspor ile lig maçımız var. Şu an bu maça adapte olduk” dedi.

 

FATİH TERİM: BASKILI OYNADIK

Galatasaray teknik Direktörü Fatih Terim 4-1 kazandıkları Atiker Konyaspor maçı sonrası oyuncularını tebrik eti. Kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Terim, “Topun kontrolü maçın başından beri bizden yana oldu. Oyun kontrolünün yanında bol pozisyonlu ve baskılı bir oyun oynadık” diye konuştu. Atiker Konyaspor’u da tebrik eden Terim, “Konyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Kaliteli ve güzel oynayan bir takım. Her an herşeyi yapabilecek kabiliyetleri bulunuyor. Bunun yanında kaliteli oyunculara sahip. Mehmet Hocayı bu anlamda tebrik ediyorum” dedi.