Özdemir Büyükşehir'i ziyaret etti

Özdemir Büyükşehir'i ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaretlerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Engelliler Şube Müdürü Halil İbrahim İslamoğlu, daire başkanları ve belediye personelini ziyaret eden Milletvekili Adayı Özdemir, ilgililerle sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette konuşan Milletvekili Adayı Hacı Ahmet Özdemir, “Konya, Selçuklu’dan bu yana iki başbakan çıkartmıştı. Fakat ilk defa bir başbakan, Başbakan sıfatıyla seçimlere giriyor. Bu sekiz asırlık bir özlemin dinmesi anlamına geliyor. Konyalıların bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerini tahmin ediyorum ve bu noktada gayet tutarlı bir tavır izlemeleri gerektiği hususunun altını çizmek istiyorum. Bugün biz seçim çalışmalarımız çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızı ve il yöneticilerimizi ziyaret ettik. Çok sıcak, sempatik, çalışkan, güler yüzlü insanların vatandaşın derdine derman olma gayret ve çabası içerisinde hareket eden insanların buralarda bulunduğunu, canla başla hizmet ettiklerini görmekten çok mutlu oldum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’ndeki temaslarının ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne geçen Milletvekili Adayı Özdemir, burada İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş ve öğretim üyelerini ziyaret etti.