Özboyacı Altın Personeline eğitim

Özboyacı Altın Personeline eğitim

Özboyacı Altın personeli, Wome Deluxe Hotel Alanya’da bir araya geldi.

 

7 yıldır personeline yönelik eğitim çalışmalarına hız veren Özboyacı Altın, bu yılda “7.Eğitim Günleri”adını verdiği eğitim ve motivasyon etkinliğini düzenledi. Etkinlik, Personel 2 gruba ayrılmış şekilde,18- 19- 20 Nisan ve 26- 27 28 Nisan tarihlerinde Wome Deluxe Hotel Alanya’da gerçekleştirildi.

EĞİTİM KONUSU “BİZ BİR EKİBİZ”

Personele Eğitim AVİOR Yönetim Danışmanlık şirketi kurucusu Özden Cengizoğlu tarafından eğitim verildi. Eğitimde “BİZ Bir EkiBİZ” başlığı altında; İletişim Önemi, Müşteri Profilleri ve Satış Danışmanı Davranışları, Çatışma Yönetimi, Zaman Yönetimi gibi konulara değinildi. Müşteri profilleri inceleme konusunda ekip çalışmaları ve deneyim paylaşımları yapıldı.

EĞİTİM, HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLMESİ İLE SON BULDU

Eğitim sonunda Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı’nın eğitime katılım gösteren personele teşekkür etmesi ve bu eğitimlerin uygulamalarını, hayata geçirmeleri yönünde yapmış olduğu konuşması ve Eğitmen Özden Cengizoğluna’a teşekkür hediyesi takdim edilmesi ile son buldu. Personele eğitim sertifikaları dağıtılıp, hatıra fotoğrafı çekildi. Haber Merkezi

ozboyaci-altin-(1).jpg